Dia Mundial de la Salut: Envelliment i salut

allloro 6 abril 2012

7 d’abril de 2012

Al llarg del passat segle, la humanitat no ha deixat d’afegir anys a la vida. Aquest segle el món tindrà més persones grans que nens.

El Dia Mundial de la Salut 2012 ressaltarà que la bona salut al llarg de la vida pot afegir vida als anys, de manera que els homes i dones d’edat avançada no només visquin més temps, sinó que a més portin una vida productiva en tots els nivells de la societat.

En el segle XXI l’experiència d’envellir serà molt diferent de la del passat segle. Tenim que  reinventar l’envelliment. En ocasió del Dia Mundial de la Salut, l’OMS ens convida a tots a reflexionar sobre el tipus de societat que desitgem i a examinar les polítiques i les mesures que necessitem per posar en marxa, per avançar-nos, a l’envelliment de la població i respondre a l’envelliment privilegiant, sobretot, la salut.

El Dia Mundial de la Salut se celebra tots els anys el 7 d’abril per commemorar el naixement de l’Organització Mundial de la Salut (OMS) l’any 1948.

Deixa el teu comentari