FCMPPO recorre al micromecenatge per produir un documental

allloro 25 juny 2013

La Fundació Centre Mèdic Psicopedagògic d’Osona ha iniciat una campanya a través de la plataforma Verkami per recaptar, sumant petites aportacions de particulars, els 2.700 euros que necessita per acabar i distribuir el documental “Carinyoteràpia”.

El documental, del realitzador vigatà Ignasi Costa, vol contribuir a fer una àmplia difusió del projecte “Parelles Artístiques. Experiències creatives per la salut mental”, que des de fa set anys impulsa la FCMPPO.

Verkami és una plataforma en línia que permet finançar projectes de forma directa amb la suma de les aportacions de totes les persones que hi vulguin col·laborar, les quals també obtenen un seguit de recompenses segons la seva aportació. En aquest cas, el termini per aconseguir els 2.700 euros és de 40 dies. Si passat aquest temps no s’ha assolit el total, les quantitats es retornen a qui les ha fet efectives.

Podeu conèixer millor el projecte i fer aportacions a: www.verkami.com/projects/5929

Deixa el teu comentari