Heu de medicar-vos?

allloro 13 març 2013

A l’hospital, als centres de salut, a la farmàcia o a casa, les errades en la medicació poden comprometre la vostra seguretat com a pacients. Per evitar-ho cal que conegueu amb exactitud què esteu prenent, les dosis i la durada del tractament. Com més conegueu els medicaments que preneu, millor podreu prevenir aquestes errades. En cas de dubte, és important parlar amb els metges, infermers o farmacèutics perquè us puguin ajudar i així evitar possibles complicacions. Els professionals sanitaris que us atenen s’esforcen per mantenir la vostra salut. No obstant això, sou responsables de prendre correctament els medicaments que us han indicat. No dubteu de preguntar qualsevol aspecte. És la vostra vida i la vostra salut! 

Seguretat dels pacients

Deixa el teu comentari