El tabac de liar

allloro 29 agost 2012

El tabac de liar és més perjudicial per a la salut que els cigarrets convencionals, tot i la percepció social que el primer conté menys additius i que comporta menys riscos per a la salut, segons constata un estudi del Centre d’Investigació i Control de la Qualitat del Institut Nacional del Consum.

El treball, que publica “Gaceta Sanitària“, assenyala que el tabac de liar pot arribar a contenir fins al 70% més de nicotina del que permet la legislació en els cigarrets convencionals, i fins al 85% més de quitrà i de monòxid de carboni. De fet, el consum de picadura va augmentar un 32% entre 2008 i 2009, segons dades del Comissionat per al Mercat de Tabacs, que atribueixen l’increment a millor preu del tabac de liar.
El tabac de liar no està sotmès a la mateixa regulació que el convencional i les marques que el comercialitzen no estan obligades a indicar la seva composició.

Deixa el teu comentari