Dia Mundial de l’Assistència Humanitària: 19 d’agost

allloro 18 agost 2012

Els desastres naturals, els conflictes i altres emergències ponen en perill la vida i la salut de milions de persones cada any. Em mig d’aquestes crisis, milers de treballadors humanitaris dedicats lluiten per cuidar als afectats i ajudar a les autoritats locals a prestar-los l’assistència. En el Dia Mundial de l’Assistència Humanitària, l’OMS i altres organismes internacionals posen de manifest la feina dels treballadors humanitaris i rendeixen homenatge a aquells que han mort o rebut ferides mentre complien la seva funció essencial. El tema d’aquest any és “Som personal d’assistència humanitària”. Per celebrar el Dia haurà esdeveniments a la Seu de les Nacions Unides a Nova York, en el centre de Ginebra i en altres llocs.

El Dia Mundial de l’Assistència Humanitària ofereix la possibilitat de què:

  • El públic coneix millor la comunitat de l’assistència humanitària, la feina del personal de l’assistència humanitària i els obstacles amb els que es troba;
  • Les organitzacions no governamentals i internacionals i els organismes de les Nacions Unides donin a conèixer les seves activitats de caràcter humanitari;
  • Tots podem rendir homenatge a qui ha mort o rebut ferides en el desenvolupament de labors humanitàries.

Deixa el teu comentari