Siguem creatius

allloro 22 maig 2011

La creativitat, anomenada també enginy, inventiva, pensament original, imaginació constructiva, pensament divergent o pensament creatiu, és la generació de noves idees o conceptes, o de noves associacions entre idees i conceptes coneguts, que habitualment produeixen solucions originals. Podem ser creatius en l’art i només necessitem una fulla de paper en blanc i unes tisores, i també podem ser creatius en aconsellar el canvi de comportament cap a un estil de vida més saludable. És l’exemple de l’Escala Piano.
Piano Staris és una de les iniciatives portades a terme per thefuntheory.com. En ella es mostra com després de canviar l’aparença física d’unes escales de metro, la gent prefereix aquestes a les escales mecàniques i inclús, malgrat les presses que habitualment ens acompanyen, la gent es recrea en les escales. Una manera fàcil de millorar i canviar l’ésser humà és fer-lo d’una forma divertida.
Utilitzi les escales, enlloc de l’ascensor i l’escala mecànica per estar en bona forma i sentir-se bé, és un consell.

LA CREATIVITAT NO ÉS ESTÀTICA, LA PODEM AUGMENTAR I EDUCAR

Secretaría PAPPS, semFYC

Deixa el teu comentari