Alimenta la teva Salut

allloro 6 febrer 2011

Coneixer els aliments i els seus nutrients, i com s’han de combinar i cuinar es la clau per estar sans garantint el correcte funcionament del nostre cos i millorant la qualitat de vida.
Aquest llibre de receptes saludables s’ha editat en el marc de la campanya ‘Vivir en salud’ que realitza l’Instituto de Prevención, Salud i Medio Ambiente de la FUNDACIÓN MAPFRE (www.vivirensalud.com).
L’objectiu del projecte, és promoure bons hàbits alimentaris, incentivar l’activitat física i fomentar un estil de vida saludable. Seguir una dieta equilibrada Cada persona, depenent de l’edat en què es trobi o del seu estat de salut, requereix una alimentació adaptada a les seves necessitats.
Des de la infància fi ns a l’edat adulta, les quantitats d’aliments i de nutrients que el nostre cos necessita canvien considerablement, malgrat que hi ha alguns aspectes bàsics que cal tenir en compte, a part de l’edat, com és la necessitat de menjar fruita i verdura fresca cada dia i evitar excessos de greix i sucres dins d’una dieta de màxima varietat.

Deixa el teu comentari