Parlem de sexulalitat

allloro 8 setembre 2010

ABUSOS I MALTRACTAMENTS: Davant de qualsevol situació d’amenaça hem d’acudir als pares o a algun familiar que ens pugui donar ajuda i suport i buscar la manera de posar fi a aquesta situació. Si no ens hi atrevim o creiem que la família no ens pot ajudar adequadament, podem recórrer a alguna persona propera, un professor o professora, un centre de salut, un centre assessor de la dona, els serveis socials de l’ajuntament o els consells de joventut. Si és una situació en què hi ha violencia o agressió física, és important que no ens rentem ni ens canviem de roba. Hem d’anar a un centre de salut perquè un metge ens faci una revisió i redacti un informe, i amb aquest informe acudirem a la policia o al jutjat de guàrdia.

http://www.elbaixllobregat.net/joventut/pdf/guia_sex2003.pdf

Deixa el teu comentari