Et presentem en Manel-Dionís Comas, un altres dels nostres expertes del trimestre

allloro 24 octubre 2009

IMG_9186Sóc psicòleg  i vaig estudiar a la Universitat Autònoma de Barcelona  i també m’hi  vaig doctorar. Professionalment  faig de professor a la Universitat de Vic i exerceixo de psicòleg  clínic a la unitat de cures pal•liatives de l’hospital de la Santa Creu de Vic.  Aquest és  un espai que em proporciona la oportunitat  de posar-me en contacte amb persones malaltes que viuen els darres dies de la seva vida, i les seves famílies. No puc guarir però si alleugerir, assossegar el sofriment del malalt i la seva família, en un moment extraordinàriament vital com és aquest.

Vull estar acompanyat de la família i els amics, per parlar de tot i de rés, sense guió, i si s’escau fer-me un bon tip de riure. De fet som en relació, existim en relació  i m’adono que és així que coneixem als altres i a nosaltres mateixos.

Sol, m’agrada passejar en silenci resseguint camins fresats a les muntanyes, acompanyat de rieres, arbres, pedres….., i aprofitar els pics més alts per llençar la mirada  a l’horitzó.
M’agrada el teatre i la musica.
Tinc dues filles i un fill
Paraula clau “DIÀLEG”

Manel-Dionís

Deixa el teu comentari