Vols conèixer els nostres experts del segon trimestre?

allloro 30 abril 2009

img_6656

Aquests  són els experts sobre el TABAC:

Joan Serra i Batlles
Sóc metge especialista en malalties respiratòries des de 1985. Estic treballant a l’hospital General de Vic des de fa més de 20 anys. Com a especialista en malalties respiratòries la meva “lluita” diària és la d’informar als pacients dels efectes nocius del tabac, ja que cada dia estem veien més malalties provocades pel tabac, que podrien ser evitables i a vegades, al descobrir-ho, ja és tard.
M’agrada participar en ALLLORO, ja que així tindré l’oportunitat de convèncer als adolescents de que no comenci’n a fumar,  ja que no té cap avantatge, i si molts inconvenients. També informar-los de que sense donar-te compte et quedes “enganxat” i que et sents molt estúpid al veure el difícil que es deixar-lo. També voldria dir, als que han intentant deixar-ho, que és difícil, però que es pot fer (actualment disposen de moltes ajudes).
Gran part del meu temps el dedico a la feina , perquè m’agrada.
Altres aficions són els viatges, el mar i concretament la nàutica; els vins i els esports, ocasionalment intento practicar l’esqui i el tennis.

Ana Garcia i Moreno
Sóc infermera. Formo part del equip d’atenció primària del CAP MANLLEU. Porto una consulta d’infermeria d’adults, on la meva feina és portar el control de persones amb malalties cròniques com la diabetis, l’ hipertensió, l’obesitat, la bronquitis; a banda d’altres tasques d’infermeria com són les extraccions de sang, les cures, les vacunes i la docència.  Des de fa uns anys sóc la persona referent del tabac de l’Àrea Bàsica.
Vaig néixer a Barcelona, però fa molt anys que resideixo a la comarca, sóc mare de dos nois i les meves aficions, són viatjar, nedar, esquiar i sobretot anar en bici, pertanyo a un grup de dones ciclistes que ens diem “les Fletxes Grogues” que durant una setmana al any pedalem pels diferents Camins de Santiago.

Deixa el teu comentari