Vols conèixer les nostres expertes d’aquest tema?

allloro 28 gener 2009

celia_nuria

 

Núria Puig
Sóc infermera del CAP Osona i formo part de l´equip de diabetis.
La meva feina és donar pautes i consells de salut sobretot als diabètics: els que s´inicien i els que ja porten un temps.
Sóc la mare d’en Pau i la Mariona,  casualment, com els fills de la família Ferrer d’ALLLORO
M´agrada estar allloro perquè així puc donar i rebre consells molt bàsics de salut i gaudir d´uns bons hàbits.
M´agrada anar a collir bolets, jugar a tennis, viatjar, un bon massatge i la xocolata negra.

Cèlia Puig
Sóc dietista, professió que m’apassiona.
No sóc nascuda ni visc a la comarca d’Osona, però vaig estudiar a Vic i des de ja fa uns anys que treballo al CAP Centelles i CAP Balenyà, desenvolupant part de la meva tasca assistencial. També treballo en altres àmbits sanitaris, i realitzo varies activitats relacionades amb la nutrició i la dietètica, com són la formació, l’edició de llibres de cuina.
A més de la feina, les meves aficions són viatjar arreu del món i conèixer cultures i costums alimentaries diverses, m’encanta provar gustos i textures de plats i aliments nous, jugar al tennis, llegir, cuinar i anar al cinema.


Actualment, estic en estat de bona esperança, cosa que m’omple de felicitat i m’obliga a cuidar-me més que mai, i també a pensar en el futur dels nostres infants i els hàbits familiars. Em preocupa molt l’alimentació dels més petits, ja que seran futurs adults, i crec que els missatges que els hi arribin a través de campanyes educatives i preventives ajudaran molt a millorar els problemes de salut actuals, com són l’obesitat i diabetis. I per això, la iniciativa “Allloro!” amb els representants de la família Ferrer són un exemple perfecte per poder tractar els aspectes relacionats amb l’alimentació per a totes les edats i situacions.
 

Esperem que la nostra col•laboració aporti un granet de sorra en la prevenció i millora de la vostra salut.

Gràcies per la oportunitat…

Núria i Cèlia

Deixa el teu comentari