I ONCOCURSA DEL REMEI 23 d’octubre de 2016

allloro 6 octubre 2016

L’EAP Vic organitza conjuntament amb Osona Contra el Càncer la primera oncocursa del Remei. Tota la recaudació anirà a omplir les arques d’Osona Contra el Càncer i, per tant, se’n beneficiaran totes les persones o famílies que els hi ha tocat lluitar i conviure amb aquesta malaltia a la que tots hi estem exposats.

Diumenge 23 d’octubre, 9h matí (entrega de dorsals a partir de les 7:30h). 

Lloc de sortida: Davant les pistes d’atletisme de Vic. I el recorregut serà per la zona de la Creu de Gurb.

Com que volen que hi participi molta gent, han optat per programar paral·lelament una cursa d’11km amb desnivell i una caminada de 6 km planera. I si hi ha gent que vol col·laborar però no vol ni córrer ni caminar, també pot fer la seva aportació voluntària “Dorsal 0″. El preu de la cursa són 10€ i el de la caminada 5€. Per fer les inscripcions podeu  clicar aquí i buscar la cursa en qüestió. En aquest enllaç hi trobareu també informació d’altres curses previstes arreu. També podeu fer-ho presencialment al taulell principal del CAP El Remei.

Ho passarem bé, serem solidaris i ens en beneficiarem tots. S’entregarà una bossa a tots els participanets i se sortejaran altres obsequis.