4a edició del Sopar “Il·lusions a taula”

allloro 23 abril 2015

“Avui s’ha presentat per part dels membres del Rotary Club Vic-Osona i de l’associació Osona Contra el Càncer la 4a edició del Sopar “Il·lusions a taula” que enguany té com a objectiu el finançament del “Programa de detecció precoç de càncer de còlon i recte”. El sopar, elaborat pel prestigiós cuiner Nandu Jubany, es celebrarà el proper 8 de maig al Recinte Firal “El Sucre” de Vic. Es convida tothom a col·laborar, tant a nivell d’empresa com individual. Es poden adquirir els tiquets corresponents a les oficines d’Osona Contra el Càncer de l’Hospital de la Sta.Creu de Vic o bé trucant al telèfon 938851241. S’ha insistit en la necessitat que tots els osonencs d’edat compresa entre els 50 i els 69 anys que seran cridats a participar en el programa de prevenció durant els propers dos anys, aprofitin l’ocasió per descartar el risc de patir aquest càncer, que afecta tantíssimes persones de la nostra comarca.”