31 de maig, Dia Mundial sense tabac a Manlleu

allloro 30 maig 2012

El mateix dijous dia 31 de maig al matí s’instal·larà a la Plaça Fra Bernadí un espai amb personal sanitari del CAP de Manlleu que faran assessorament personalitzat sobre com deixar de fumar.

El dia 31 de maig es celebra el DIA MUNDIAL SENSE TABACPer aquest motiu el servei de Salut Pública de l’Ajuntament, el CAP de Manlleu i el Consell Municipal de Salut organitzen una activitat per tal de respondre les demandes dels ciutadans i ciutadanes de Manlleu sobre com deixar de fumar. Les persones interessades en rebre assessorament personalitzat es poden adreçar aquest dia, de 10 a 13:30 a la plaça Fra Bernadí, a l’espai que s’habilitarà amb personal sanitari del CAP de Manlleu.

El procés de deixar de fumar sovint no és fàcil i implica un canvi de conducta important per part de la persona fumadora i el seu entorn. En l’assessorament els professionals sanitaris valoraran la dependència al tabac, els nivells de contaminació de les vies respiratòries (a través de la prova de coximetria) i la disposició per deixar de fumar de cada persona en concret. També es donarà informació general de la importància que tenen el tabaquisme actiu i passiu sobre la salut de tots els ciutadans.

Aquest any, a més LA TEVA SALUT TÉ PREMI: amb el suport de les oficines de farmàcia de Manlleu, el centre Mèdic El Ter, la Clínica dental COIM i la Llibreria Contijoch es sortejaran diversos productes i serveis d’higiene i de suport per deixar de fumar entre les persones majors de 18 anys que s’assessorin.

AJUNTAMENT DE MANLLEU