Tractament precoç de la ceguesa per diabetis

allloro 9 juny 2011

El VHIR lidera un projecte europeu pel tractament precoç de la ceguesa per diabetis
El grup de diabetis i metabolisme del Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR), liderat pel Dr. Rafael Simó, coordinarà un consorci europeu que investigarà el tractament precoç de la retinopatia diabètica (EUROCONDOR), la principal causa de ceguesa entre persones amb edat de treballar en els països desenvolupats. El projecte consisteix en desenvolupar un assaig clínic controlat en fase II i III que intentarà provar l’efectivitat de la somatostatina, un fàrmac neuroprotector, en els estadis inicials de la malaltia per prevenir-la o endarrerir la seva progressió.
El principal objectiu d’aquest consorci europeu, que està format per 18 socis de  8 països i començarà

Deixa el teu comentari