Presentació de la Campanya Allloro! 2010

allloro 1 març 2010

Com ja sabeu, des de fa dos anys, el Sistema Integrat de Salut d’Osona va engegar la campanya “Allloro”, amb l’objectiu de difondre els Consells Bàsics de Salut a la població adulta de la comarca d’Osona.

Aquesta vegada ens centrarem en els adolescents, ja que és una etapa de canvis en què es construeixen els valors i les actituds, com ara els estils de vida, tan importants per a la salut actual i futura.

Volem aportar informació útil i eficaç, d’una manera oberta i directa, tractant temes, com ara les addiccions, la sexualitat i la salut mental.

La difusió d’aquesta campanya es farà als mitjans habituals: intervencions a la ràdio i tertúlies televisives, així com la publicació d’articles en els mitjans escrits i electrònics, i també recollirem i ampliarem tota aquesta informació al nostre bloc: www.allloro.com

Atentament,

Laura Vila i Palomero
Miquel Vilardell i Ynaraja

Deixa el teu comentari