PRINCIPALS PROBLEMES QUE AFECTEN ALS JOVES

allloro 10 abril 2009

Si surts de marxa i has de conduir

Legalment es prohibeix conduir amb una concentració d’alcohol en la sang (alcoholèmia) superior als 0,5 g/l. Aquesta, com sabeu, és la darrera normativa que s’ha establert i que substitueix l’antic límit de 0,8 g/l. Amb el consum de dos gots de vi o de dues cerveses en un espai de temps breu, es pot superar aquest límit. Però ja amb nivells més baixos es presenta una disminució dels reflexos i una eufòria que porta a sobreestimar les pròpies facultats.
A la persona que ha consumit alcohol li sembla que condueix millor, quan en realitat reaccionarà amb menys rapidesa davant qualsevol imprevist.

Si vols tenir relacions sexuals

Pensa que quan has begut et sents més desinhibit i és més fàcil establir relacions, però alhora la teva percepció del risc o del perill i el teu autodomini estan disminuïts. Això fa que puguis tenir relacions no volgudes o que abaixis la guàrdia i no pensis en l’ús del preservatiu. És fàcil que alguna vegada hagis sentit que l’alcohol disminueix la potència sexual en l’home; això vol dir que quan has begut molt pots tenir dificultats per tenir o mantenir l’erecció. Si prens medicaments el consum de begudes alcohòliques amb alguns medicaments està contraindicat.

Si prens medicaments
El consum de begudes alcohòliques amb alguns medicaments està contraindicat. El consum d’alcohol, fins i tot en petites quantitats, quan es prenen determinats medicaments (per exemple sedants o altres productes de característiques similars) pot resultar perillós. Quan es prenen medicaments s’han de seguir estrictament les recomanacions mèdiques i, en cas de dubte, consultar-ho amb el personal mèdic o farmacèutic, o llegir el prospecte.

Deixa el teu comentari