Receptes d’arreu del món

allloro 4 juny 2010

TRUITA DE POMA
INGREDIENTS:

  • 3 POMES MITJANES (PREFERENTMENT REINETAS)
  • 2 OUS
  • 2 DL.. DE LLET
  • 100 GR. DE MANTEGA
  • 6 CULLERADES SOPERES DE SUCRE
  • 7 CULLERADES SOPERES DE FARINA.

Preparació:
Barregeu la llet freda en un bol amb la farina (ha de quedar espessa la massa, sinó afegiu una mica més de farina). A continuació afegiu el sucre i seguiu batent fins a aconseguir una massa mes dissolta. Bateu els ous a part i afegiu a la massa anterior batent de nou. Peleu les pomes, descoratgeu, i talleu finament procurant que tots els trossos quedin petits i regulars per a la seva correcta cocció, i barregeu amb la massa anterior (si s’utilitzés una poma tipus golden caldria fer-li un bulliment prèviament, abans de la incorporació a la massa). Posarem una paella antiadherent a foc molt lent, untada prèviament de mantega, i tirarem la massa per elaborar la truita, que farem a foc lent donant les voltes corresponents, fins que es vegi que està al punt. Abans de posar-la a la safata li posarem una mica de sucre per damunt, la bolcarem i ja en la safata n’hi posarem una mica més a l’altre cara.

BON PROFIT!!!

Deixa el teu comentari