Receptes d’arreu del món

allloro 28 maig 2010

EMPANADA DE VERDURES AMB CURRY
INGREDIENTS DEL FARCIT
- CARXOFES
- ALBERGÍNIES
- CARBASSÓ
- XAMPINYONS
- CEBES
- PASTANAGUES
ALTRES INGREDIENTS
- PASTA DE FULL (POT SER CONGELADA)
- OLI D’OLIVA
- FARINA
- 1 OU
- SAL, PEBRE, CURRY

Elaboració del farcit: en primer lloc cal rentar les verdures, tallar-les ben menudes i abocar-les en una paella després d’escalfar l’oli. Tot seguit tapeu-la, abaixeu el foc, i remeneu de tant en tant fins que les verdures siguin cuites. Quan el sofregit ja està fet hi afegiu la sal, el pebre i el curry.

Elaboració de l’empanada: escampeu un grapadet de farina damunt el marbre o taula i amb el rodet estireu la pasta de full. Folreu una safata de forn amb la pasta i tot seguit repartiu les verdures per damunt. Tapeu el farcit amb una altra capa de pasta de full. Bateu l’ou i pinteu l’empanada amb l’ajuda d’un pinzell. Per acabar, cal escalfar el forn a uns 200º i tot seguit hi fiqueu la safata i la hi deixeu uns 20 minuts. Es pot menjar calenta o un cop s’hagi refredat.

BON PROFIT!!!

Deixa el teu comentari