L’Associació Bàsquet Osonenc (ABO) ha realitzat la donació a Osona Contra el Càncer

allloro 5 febrer 2016

 L’Associació Bàsquet Osonenc (ABO) ha realitzat la donació a “Osona Contra el Càncer” de 2.866,65€ de la iniciativa solidària “Un punt, 1€” en la que han participat clubs i entitats d’Osona i de fora de la comarca.Aquesta iniciativa, organitzada per l’ABO, ha consistit en donar 1€ per cada punt que els equip adherits van anotar al partit de la jornada del 19-20 de desembre de 2015. Han participat equips que competeixen a les lligues de la Federació Catalana de Basquetbol (des de pre-mini fins a sènior) i a les del Consell Esportiu d’Osona (benjamins, alevins i lleure). També s’han rebut donacions individuals de persones no vinculades directament a cap equip.

Aquest dimarts ha tingut lloc l’acte de lliurament del donatiu a la seu d’“Osona Contra el Càncer” i hi han participat membres de les dues entitats. Els diners recaptats aniran destinats al finançament del “Programa de Detecció Precoç de Càncer de Còlon i Recte”, campanya en la que Osona Contra el Càncer es troba ara immersa i que va ser iniciada juntament amb el Rotary Club d’Osona i CatSalut, ara fa més d’un any.

L’ABO i “Osona Contra el Càncer” estem molt satisfets de la solidaritat del bàsquet osonenc i donem les gràcies a totes les persones que hi han col·laborat.”