L’ús de les TIC en l’atenció psicosocial de la persona amb càncer

allloro 6 octubre 2015

 

Avui en dia el càncer continua sent  una malaltia tabú, les repercussions de la qual van més enllà de l’afectació física. El pacient oncològic i la seva família tenen necessitats que sobrepassen la cura mèdica i que transcendeixen  afectan diverses àrees de la seva vida ; veurem com les Tecnologies de la Informació i la Comunicació poden donar resposta  a algunes d’aquestes necessitats.

Tània Estapé  Doctora en Psicologia, especialista en psicooncologia  i eHealth, parlarà sobre el paper de les TIC en l’atenció psicosocial del càncer i de com el creixent ús dels recursos TIC, en l’ajuda al malat i el seu entorn, faciliten l’obtenció de suport de diverses característiques, sense necessitat de desplaçar-se i trencar les seves rutines.

Intervendran també la Dra: Marta  Parera, responsable del Servei d’Oncologia del Consorci Hospitalari de Vic, Montserrat Freixer, presidenta d’Osona Contra el Càncer  i el Dr. Francesc Garcia-Cuyas, director de la Càtedra TIC salut de la UVic-UCC.

Data: 15 d’octubre 2015 a les 17 hores

Lloc: Sala d’actes de l’ Hospital Universitari de Vic

Inscripció: Activitat gratuïta, les places son limitades. Clika aquí per formalitzar la teva inscripció.

Organitza: Centre d’Estudis Sanitaris i Socials amb la col·laboració de la Càtedra TIC Salut de la UVic-UCC i l” Obra Social “La Caixa”.