El sobrepès i l’obesitat “Prevenim-los des de petits”

allloro 22 febrer 2013

El nombre d’adults i nens amb sobrepès i obesitat està augmentant a tot el món.
A la Gran Bretanya o els Estats Units, en els darrers anys, fins i tot es parla d’epidèmia”. Igualment, estudis recents duts a terme a Catalunya i altres comunitats de l’Estat espanyol també indiquen que això està succeint aquí, i molt especialment en els nens.
Hi ha dos aspectes característics de l’estil de vida actual que influeixen decisivament en l’aparició del sobrepès i l’obesitat: l’alimentació desequilibrada i l’escassa activitat física.
L’excés de pes durant la infància i l’adolescència estan fent que malalties com la diabetis, la hipertensió arterial i l’artrosi es manifestin més sovint en la gent jove. A més a més, un nen amb excés de pes té moltes probabilitats de convertir-se en un adult obès.

Deixa el teu comentari