Canvis emocionals durant l’embaràs

allloro 4 abril 2012

Les dones gestants solen viure l’embaràs de manera positiva. Gaudeixen de l’embaràs i dels canvis que es produeixen en el seu cos. Moltes solen trobar-se més guapes i assumeixen aquests canvis com una part d’aquest procés, per això també és important el reforç positiu per part de la parella i/o de l’entorn, entenent l’embaràs i la maternitat com un procés que es sol viure amb molta normalitat.
Canvis emocionals:

  • Sentiments de goig i optimisme per l’embaràs.
  • Sentiments ambivalents.
  • Canvis d’humor.
  • Sensació d’inseguretat.
  • Preocupació pel benestar del fetus.
  • De vegades, durant l’embaràs també es poden produir situacions que poden afavorir la sensació d’inseguretat, angoixa, canvis d’humor, etc., que necessitaran del recolzament emocional de la parella i/o de l’entorn, i del consell professional.

Deixa el teu comentari