“Centelles Solidària” SANG PER A TOTHOM.

allloro 23 març 2011

L’Àrea Bàsica de Salut (ABS) de Centelles, l’Ajuntament de Centelles i l’Associació de Donants de Sang informen que el proper dissabte 26 de març  a partir de les 9h del mati es filmarà a Centelles el LIP DUB “Centelles Solidària” SANG PER A TOTHOM.

El Lip Dub és solidari amb la 3a Marató de la Sang que es farà el 9 d’abril de 2011. Concretament, el mes de gener passat, es va fer la primera reunió per preparar la Marató de la Sang i animar a les entitats de Centelles a mobilitzar-se per superar les 379 donacions que es van aconseguir l’any passat. A la reunió va sortir la iniciativa de fer un Lip Dub que es gravaria prèviament pels carrers de Centelles i que es presentaria públicament el dia de la Marató de la Sang.

El Lip Dub “Centelles solidària. Sang per a tothom” es filmarà el 26 de març al mati pels carrers del centre de Centelles, actualment ja hi ha més de 50 entitats que han confirmat la seva presència, el passat dissabte, aprofitant la rua de Carnaval, se’n  va fer difusió  per animar a la gent de Centelles a participar-hi, amb l’objectiu de mobilitzar el màxim de gent possible perquè el Lip Dub de Centelles sigui un èxit i així conscienciar al màxim de gent possible que participin donant sang a la 3a Marató de Sang de Centelles, per poder aconseguir les 500 donacions !!

Per participar-hi es pot fer a traves d’una entitat o individualment portant una barretina. S’ha escollit la barretina com a símbol del Lip Dub perquè és un element característic de Centelles i el seu color és vermell com la sang.

La cançó que s’utilitzarà per gravar,  ha estat composada expressament per l’ocasió, per músics locals. La cançó l’han escrit en Jordi Ginesta i David Nuri, els arranjaments musicals els hi ha posat en: David Viñolas, Marc Parareda, Albert Bartolomé, David Nuri, Jordi Ginesta i les Veus són d’en: Jordi Ginesta, Eli Oms, Arcadi Giol.

En definitiva animem i convidem a tothom assistir i participar del LIP DUB CENTELLES SOLIDARI PORTANT UNA BARRETINA, perquè la gent es conscienciï que Catalunya no es autosuficient amb la necessitat de Sang, i que participant del Lip Dub i de la 3a Marató de Sang estarem fent un dels actes més solidaris que existeix, doncs el donant entrega una estona del seu temps per salvar  vides.

CENTELLES, MARÇ DE 2011.

Deixa el teu comentari