“Si una droga la controlem els adults no ens la carreguem, però si la controlen els joves sí”

allloro 15 març 2010

SD: Què consideres una droga? Consideres que poden haver drogues “sense substància”?

CS: Existeixen dos idees de droga. La primera seria “substància que crea dependència”, defi- nició que a mi m’importa un “bledu”. I l’altre, seria “substància per desconectar del món”. Com també passa per exemple amb el messenger, els programes del cor, el consumisme… Molta gent està enganxada i flipa amb el messenger i el consumisme, i és difícil que se n’adonin. La droga que crea més morts -la droga més dura de totes- són els diners.

Fragment de l’entrevista a Carles Sadó, membre i treballador de l’associació Educació per a l’Acció Crítica

Llegeix l’entrevista completa:
Sobredrogues.net, Entrevista a Carles Sedo Març 2008

Deixa el teu comentari