FES-HO BÉ!!! – Concurs interescolar de promoció dels hàbits saludables

allloro 21 març 2019

Diverses institucions i entitats de caràcter públic i privat vinculades a la salut, l’alimentació i l’esport treballen en un projecte conjunt de promoció de l’alimentació saludable, l’activitat física i la prevenció de l’obesitat infantil. Amb la voluntat de fer partícips del projecte a les escoles de primària i secundària de la comarca es va proposar un concurs que constava en dissenyar un logo i un lema que promoguessin l’alimentació saludable i l’activitat física. La iniciativa ha comptat amb una participació significativa, amb un centenar de propostes de més de trenta escoles de tot Osona.

La classe de 4t A de l’Escola Mossèn Cinto de Folgueroles guanya el concurs interescolar de promoció dels hàbits saludables

Diverses institucions i entitats de caràcter públic i privat vinculades a la salut, l’alimentació i l’esport treballen en un projecte conjunt de promoció de l’alimentació saludable, l’activitat física i la prevenció de l’obesitat infantil. Amb la voluntat de fer partícips del projecte a les escoles de primària i secundària de la comarca es va proposar un concurs que constava en dissenyar un logo i un lema que promoguessin l’alimentació saludable i l’activitat física. La iniciativa ha comptat amb una participació significativa, amb un centenar de propostes de més de trenta escoles de tot Osona.

La proposta guanyadora del concurs la va presentar la classe de quart A de primària de l’Escola Mossèn Cinto de Folgueroles sota el lema: Fes-ho bé. Aquest dimarts, 19 de març, s’ha fet el lliurament del premi al grup classe guanyador. El premi va consistir en l’entrega d’un Xec regal de 200€ en material educatiu, gentilesa de Bon Preu – Esclat; la Diputació de Barcelona va regalar un calendari, gorres i bosses amb material escolar; l’Agència de Salut Pública de Catalunya un taller de cuina saludable divertida; el Consell Esportiu d’Osona samarretes i xapes amb el logo #FeshoBé i el Consorci Hospitalari de Vic unes altres samarretes de la seva entitat.

El logo i el lema #FeshoBe serà la imatge de la campanya del grup de promoció de l’alimentació saludable, l’activitat física i la prevenció de l’obesitat infantil, que ha dissenyat un pla d’actuació per fomentar, de forma conjunta, els bons hàbits en els infants i adolescents de la comarca d’Osona.