Perruquers de tot Catalunya surten al carrer a pentinar contra el càncer

allloro 18 setembre 2015


La campanya tindrà lloc el proper dia 20 de setembre a diferents municipis de Catalunya

Els fons recaptats aniran a favor de la FECEC, junts contra el càncer, per contribuir a la lluita contra aquesta malaltia

El diumenge 20 de setembre del 2015 de 10h a 17h. les associacions de perruquers de tot Catalunya posen en marxa la campanya ‘Pentinem contra el càncer’ amb l’objectiu de recaptar fons a favor de la lluita contra el càncer per donar suport als pacients i familiars i millorar la seva qualitat de vida.

Per això, els fons recaptats aniran destinats a la Federació Catalana d’Entitats contra el Càncer (FECEC), una organització que dóna servei a les entitats federades de Catalunya de lluita contra el càncer i, alhora, fomenta el voluntariat en l’àmbit oncològic i desenvolupa programes en les àrees de divulgació i prevenció i recerca psicosocial.

La campanya ‘Pentinem contra el càncer’ tindrà lloc el proper 20 de setembre a diferents municipis de tot Catalunya en una jornada festiva i solidària. Els perruquers sortiran als carrers on instal·laran carpes dirigides a tots els ciutadans que vulguin contribuir a la iniciativa.

Els professionals d’aquest gremi hi seran presents des de les 10:00 a les 17:00 hores pentinant i maquillant els ciutadans i comptaran amb la col·laboració de les cases comercials del sector que aportaran productes, lots i paneres per sortejar.

És per això que les associacions de perruquers emplacen tant als ciutadans com als professionals del gremi a fer aquest donatiu a canvi d’obtenir un nou pentinat o un maquillatge professional i d’aquesta manera contribuir en aquesta causa solidària.

ORGANITZACIÓ:

Federació Catalana de Perruqueries i Bellesa, FEDCAT

La Federació Catalana de Perruqueries i Bellesa neix amb l’objectiu de potenciar l’associacionisme en el sector, pressionar per la professionalització a nivell formatiu i treballar per regularitzar-lo en els aspectes legals, professionals, laboral i tot aquells que contribueixin a millorar la competitivitat del sector.

Col·laboren en aquesta diada les associacions de, Girona, Granollers, Lleida, Manresa, Mataró i Osona.

FECEC, Junts contra el Càncer

La FECEC, junts contra el càncer és una entitat de segon nivell que agrupa 14 organitzacions que treballen per a millorar la qualitat de vida de les persones amb càncer i de les seves famílies. Es va constituir el 2001 i va néixer amb la vocació d’integrar els esforços en la lluita contra les malalties oncològiques a Catalunya. L’entitat és cens d’informació i dóna servei a les entitats federades, a la vegada que fomenta el voluntariat en l’àmbit oncològic, desenvolupa programes en les àrees de divulgació i prevenció, supervivents i recerca psicosocial.

Formen part d’aquesta entitat les següents organitzacions a Catalunya: AFANOC, Associació Catalana d’Ostomitzats de Catalunya, Associació Fènix Solsonès, Fundació Josep Carreras, Fundació Enriqueta Villavecchia, Fundació Roses contra el càncer, Fundació Oncolliga Girona, Grup Àgata, Onco Cardedeu Baix Montseny, Oncolliga Lleida, Oncolliga de Barcelona, Lliga contra el càncer de Tarragona , Vilassar de Dalt contra el càncer i Osona contra el càncer.