Setmana del voluntariat

allloro 11 març 2014

Exitosa jornada del Voluntariat a l’escola Vedruna Tona

Recaptats 409 quilos de menjar per a Càritas i 720 euros per a l’Associació Osona Contra el Càncer

El passat divendres 28 de febrer, l’escola Vedruna de Tona va celebrar el Dia del Voluntariat. Els alumnes de secundària van ser els protagonistes de la jornada i durant tot el matí van col•laborar en diverses tasques solidàries: la recollida d’aliments per a Càritas, que enguany ha recaptat 409 quilos d’aliments, l’atenció a la gent gran i als malalts, l’ajuda en el servei de menjador, el manteniment del Parc de les Feixetes i l’entorn del Castell de Tona, la neteja de la font de Suïssa; i també, es van dissenyar tres campanyes promocionals: una per al Banc de Sang i Teixits, l’altra per a la Protectora d’animals i un vídeo per a Mans Unides.
A la tarda, va tenir lloc la Primera cursa solidària organitzada per l’escola amb un gran èxit de participants, quasi bé uns 260 alumnes d’ESO, mestres, i pares i mares de la Vedruna es van moure contra el càncer i es van recollir 720 euros per a l’Associació Osona Contra el Càncer.