Teniu una visita programada?

allloro 16 març 2013

Parlant tothom s’entén millor. Això és precisament el que heu de fer quan aneu al metge. No us oblideu de comentar qualsevol informació relacionada amb la vostra malaltia (antecedents clínics, operacions realitzades, problemes amb la medicació, etc.). Aprofiteu la xerrada per tractar obertament qualsevol tema relacionat amb el vostre problema de salut, sigui quin sigui, sense vergonya, encara que es tracti de temes delicats (incontinència, pèrdua de memòria, problemes sexuals, etc.). Recordeu que la consulta del metge o metgessa és el lloc idoni per fer la vostra visita al més efectiva i segura possible. Allà és on es poden començar a evitar les possibles errades en la vostra assistència sanitària.

Seguretat dels pacients

Deixa el teu comentari