Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat

allloro 2 desembre 2012

3 de desembre

Al voltant d’un 15% de la població mundial, o mil milions de persones, viuen amb algun tipus de discapacitat.

El públic en general i les instàncies decisòries sovint ignoren el gran nombre de persones que veuen amb discapacitats o deficiències en tot el món i els problemes que han d’afrontar. La missió de l’OMS consisteix en millorar la qualitat de vida d’aquestes persones mitjançant activitats nacionals, regionals i mundials, i en promoure la presa de consciència sobre la magnitud i les conseqüències del problema.

La jornada té per objecte donar a conèixer millor els diferents aspectes de les discapacitats i concitar suport a la dignitat, els drets i el benestar de les persones amb discapacitat. Es pretén també realitzar una feina de sensibilització sobre les avantatges que poden derivar-se de la integració de les persones amb discapacitat en totes les facetes de la vida.

Deixa el teu comentari