Evitar que els ciutadans avancin diners en la dispensació dels medicaments

allloro 1 juliol 2012

El Servei Català de la Salut estableix un procediment transitori per evitar que els ciutadans avancin diners en la dispensació dels medicaments.

La mesura evitarà que 359.967 persones avancin 3.265.000 euros mensuals que la Generalitat hauria de retornar
El Departament de Salut començarà a aplicar, el proper diumenge 1 de juliol, el copagament farmacèutic, mesura inclosa en el Reial decret llei de mesures urgents per garantir la sostenibilitat del Sistema Nacional de Salut. Aquest Reial decret llei estableix noves aportacions per als ciutadans en el copagament farmacèutic: per als pensionistes suposa una aportació del 10% amb topalls de 8, 18 o 60 euros al mes segons la renda i, per a la població activa, les aportacions seran del 40%, 50% o 60%, segons la renda.

Deixa el teu comentari