Dia Internacional contra les Drogues

allloro 27 juny 2012

29 de juny: Dia Internacional contra les Drogues

Avui en dia, encara hi ha molts mites i falses creences al voltant de les drogues. En aquest espai trobareu informació bàsica i actualitzada sobre conceptes com droga, dependència, tolerància…, informació sobre les diferents tipologies de substàncies, riscos i danys, així com aspectes relacionats amb la prevenció i el tractament.

El consum de drogues és un fenomen present en múltiples àmbits (espais d’oci, laborals, etc…). Les tendències de consum han canviat al llarg dels últims anys en consonància amb els canvis socials. El tabac i l’alcohol continuen sent les dues substàncies més consumides i les que major part de les repercussions sanitàries tenen, seguit del cànnabis i la cocaïna.

canal salut

Deixa el teu comentari