Marató d’acapte a Vic

allloro 24 novembre 2011

El Banc de Sang i Teixits ha programat fer una Marató d’acapte a Vic, el dia 26 de novembre vinent, amb el propòsit de recollir la major quantitat possible de bosses de sang. Tant és així que aquesta celebració s’anirà fent cada any.

La Xarxa Hospitalària de Catalunya necessita unes mil bosses de sang cada dia per poder atendre tothom qui les necessiti.

A Osona, tenim un repte molt important: posar-nos a nivell europeu en la recollida de sang. Només cal una cosa: GENEROSITAT. La mateixa generositat amb què hem estat capaços de crear l’Associació Sant Tomàs, el Centre Mèdic Psicopedagògic, d’organitzar una Marató de Salut Mental, aconseguir un Mamògraf Digital, el Banc d’Aliments, etc.

Aquesta és una invitació a la ciutadania d’Osona i a totes les entitats de Vic, per col·laborar en una Marató d’acapte de sang que es consolidi a la ciutat com una de les seves manifestacions anuals.

És per això que us convoquem a una reunió d’Entitats de Vic que tindrà lloc el dia 8 de novembre a les 20:00h a Sala de Consellers de l’Ajuntament de Vic (C. Ciutat, 1)

AMB UNA VEGADA NO N’HI HA PROU!

Joaquim Sarrate (Associació de Donants de Sang d’Osona)

Deixa el teu comentari