Colònies per a nens i joves amb diabetis

allloro 2 juny 2011

Les colònies i els campaments per a nois i noies amb diabetis estan plantejats com unes estades d’estiu convencionals, amb les activitats de lleure habituals, però complementades amb diverses accions educatives relacionades amb el propi tractament de la diabetis.

L’ambient distès, en contacte amb la natura i lluny de les tensions hospitalàries o les angoixes familiars, i la convivència amb d’altres nois i noies també amb diabetis, els permet d’aconseguir una millor adaptació del tractament a l’activitat de cada dia, afavorint el desenvolupament personal, millorant l’autonomia i l’autocontrol de la diabetis.

Les colònies i els campaments es faran entre de l’1 al 18 de juliol en tres torns que acolliran un màxim de 100 nois i noies repartits en funció de l’edat.

 

 

 
 
 

ADC – Associació de Diabètics de Catalunya

 

Deixa el teu comentari