3a Festa de Salut al barri del Remei

allloro 2 juny 2011

La 3a Festa de Salut del barri del Remei de Vic vol promocionar la importància de l’autocura a totes les edats.
Per tercer any consecutiu l’ABS Vic Sud ha organitzat per aquest diumenge 5 de juny la 3a Jornada de Salut Comunitària, on tothom hi és convidat. La diada se celebrarà des de les 9:30 h del matí fins les 13.30 h, al Passeig de la Generalitat, a la cantonada amb el Carrer Bisbe Strauch.
Sota el lema “La salut al llarg de la vida” la jornada d’enguany ha previst diferents activitats pensades per a tots els públics; infants, adults, dones i gent gran.
L’objectiu és trobar un espai lúdic i festiu, de relació entre professionals i usuaris del CAP, per promoure els bons hàbits i l’autocura per a la prevenció de la salut.
El programa de la Jornada compta amb un esmorzar inici de festa, a les 9.30 h, seguits d’uns partits de futbol a partir de les 10.00 h que es jugaran al mateix Passeig de la Generalitat, a la pista del costat de la benzinera. Durant tot el matí hi haurà quatre carpes en les quals es realitzaran diferents activitats a l’entorn de la promoció de la salut: una carpa per a nens on es farà un taller de seguretat i salut bucodental, una carpa per a adults, enfocada a donar a conèixer com portar un estil de vida saludable a través de la dieta, l’exercici físic… També hi haurà una carpa dirigida a la gent gran, on s’ensenyarà com prevenir les caigudes, i una darrera dedicada a les dones, amb un taller d’anticoncepció, i un de prevenció de la violència de gènere.
La bona participació de les edicions anteriors ha incentivat la nova ubicació de la jornada, que enguany tindrà lloc al Passeig de la Generalitat, a la cantonada amb el carrer Bisbe Strauch. La nova situació permetrà que tothom qui s’acosti al mercat dels diumenges també podrà participar de les activitats de la Festa de Salut. L’acte és gratuït i obert a totes les persones.
La Festa de Salut compta amb la col·laboració del Pla de Desenvolupament Comunitari (PDC), la Unió de Comerciants del Remei (UCRE), l’Associació de Veïns del Remei i una quinzena d’empreses i entitats de la ciutat.

Deixa el teu comentari