Tai Chi i depressió

allloro 24 maig 2011

Ja se sabia que el Tai Chi pot ser útil en pacients amb fibromiàlgia. Recentment s’ha publicat un article sobre els beneficis  del Tai Chi en la depressiEl Tai Chi és un art marcial desenvolupat a la Xina. Actualment el practiquen  milions de persones al món sencer, per la qual cosa es compta entre les arts marcials de pràctica més massiva. A la República Popular de la Xina el Tai Chi és un esport popular i en els parcs de les ciutats es pot observar als matins a milers de persones exercitant seus moviments lents i fluids.  Ja se sabia que el Tai Chi pot ser útil en pacients amb fibromiàlgia. A més s’ha publicat recentment un article sobre els beneficis  del Tai Chi en la depressió. En aquest estudi 112 pacients majors diagnosticats de depressió major van ser assignats aleatòriament a tractament farmacològic més pràctica de Tai Chi durant 10 setmanes o al mateix tractament farmacològic més classes educatives. Els que van practicar Tai Chi millorar més que l’altre grup les escales de depressió, estat físic i estat cognitiu.Els autors assenyalen que un dels factors que poden influir en la millora en els intervinguts és el benefici que produeix estar temps amb altres persones. No tinc cap dubte que aquest és el quid de la qüestió, si practiques alguna activitat física en grup millores teu estat físic i el teu estat mental, a més que és més entretingut.
També per als pacients amb insuficiència cardíaca el Tai chi pot millorar la qualitat de vida, l’estat d’ànim i la forma física.

Secretaría PAPPS, semFYC

Deixa el teu comentari