PREGUNTES I RESPOSTES

allloro 13 setembre 2010

Per què els nois tenen més ganes de tenir relacions sexuals que les noies? De vegades, sembla que els nois vagin més llençats que les noies, però això és degut a la resposta als estímuls sexuals, els nois les tenen més ràpid. A més, encara està socialment ben vist que siguin els nois qui prenguin la iniciativa.

Què és l’orientació sexual? Què vol dir ser homosexual?  L’adolescència és una etapa de canvis fisiològics, emocionals i socials, i es comença a consolidar l’orientació sexual: heterosexual, bisexual i homosexual. Les persones homosexuals se senten atretes per persones del mateix sexe. És comú, durant l’adolescència tenir diferents experiències,  sense que signifiqui una orientació clara.
Quines són les millors tècniques per excitar a la parella?  En la dona, les parts més sensibles són el clítoris, l’entrada de la vagina i els pits. La major excitació es produeix amb l’estimulació del clítoris. En l’home, la part eròticament més sensible de l’òrgan genital és el gland, que durant l’erecció augmenta de mida. Però la resta del cos també participa en l’excitació. Tot es pot incloure en l’excitació sexual: allò que veiem, escoltem, sentim o olorem, l’ambient, la música, etc. No hi ha un manual d’instruccions que sigui vàlid per a tothom. La personalitat de cadascú i la seva sensibilitat determinen la preferència d’aquests estímuls. La tendresa, l’afecte i el desig d’agradar a la teva parella et proporcionaran unes relacions sexuals molt plaents.

Fa mal la primera vegada? La primera vegada no sempre s’arriba a l’orgasme. La inexperiència, l’emoció i una certa por fan que molt sovint no es tingui l’orgasme somiat. El trencament de l’himen de la noia, de vegades pot ser molest, però no ha de ser traumàtic. La confiança, la tendresa i l’afecte ajuden a aconseguir la relaxació i que les possibles molèsties passin a un segon terme.

Els preservatius disminueixen l’erecció i disminueixen la sensibilitat, per tant, obtindré menys plaer? El preservatiu no disminueix l’erecció, posar-se’l pot convertir-se en un joc sexual. Pot ser que el preservatiu disminueixi una mica la sensibilitat, però només una mica, perquè només té un gruix de mil·límetres. Amb l’experiència, veuràs que la serenitat influeix positivament i moltes vegades la por a un embaràs no desitjat o la por a contraure una infecció de transmissió sexual no ens deixa gaudir del sexe. Gaudeix del plaer amb la teva parella sense pensar que el portes posat. Recorda que les sensacions que sentim durant les relacions sexuals es relacionen també amb la interpretació que en fem en el nostre cervell.

Deixa el teu comentari