Allibera tensions

allloro 29 octubre 2009

caminar-mayores

Fer exercici físic és un gran aliat per a alliberar les tensions. Si, a més, el fas en companyia de la teva parella, un amic, un veí o un familiar, et sentiràs doblement gratificat. Hi ha diverses tècniques orientals de filosofia d’autocontrol, molt útils per a alliberar la càrrega negativa acumulada.

A més, adquirir petits hàbits saludables farà que trobis l’equilibri emocional. Sigues físicament i intel•lectualment actiu, dedica temps a allò que et fa feliç i reprèn aficions que hagis deixat oblidades. Reserva també un temps al dia per no fer res, per a la recreació personal i el descans mental. Si una situació t’altera massa, acluca els ulls i fes respiracions profundes durant uns segons, veuràs com el moment d’ansietat es passa aviat. Les solucions són a tocar, només has de posar-les en pràctica.

Deixa el teu comentari