Bellugueu-vos en la vida quotidiana!

allloro 14 juliol 2009

Els infants i la joventut

nena caminantJugar a fet i amagar, córrer, participar en jocs d’equip amb pilota (futbol, bàsquet), amb pales (tennis, ping-pong), ballar, passejar el gos, jugar als parcs, patinar, voltar per la muntanya, fer excursions, anar amb bicicleta, fer volar un estel a la platja… són mostres excel·lents de tot el que poden fer per jugar i alhora per fer salut.

Els infants i la joventut fan exercici sense proposar-s’ho.

 

 

 

Indicacions específiques per a la gent gran

avia caminantÉs important tonificar i enfortir els músculs, i mantenir la mobilitat de les articulacions per facilitar les tasques habituals i reduir les probabilitats de caure. Convé ser constants i actius diàriament però sense arribar a l’esgotament.

És recomanable combinar diferents tipus d’activitats:

• Caminar o nedar; fer exercicis específics de flexibilitat, tonificació i força; ballar; fer tai-txi-txuan; fer gimnàstica a l’aigua; practicar tècniques de relaxació, ioga; fer altres activitats com ara les feines de la llar, fer jugar els nens, treballar a l’hort o al jardí

Deixa el teu comentari