Respostes a les preguntes del blog

allloro 28 abril 2009

La Concepció ens escriu: Tinc 53 anys,estava primeta i fa uns 4 anys quel meu pes està augmentan, controlo el menjar, camino. Medeixo 1,62 i peso 70kl. Gr`scies
 
Resposta: A partir de 50 anys aproximadament, degut a canvis hormonals, el nostre cos tendeix a canviar una miqueta … En aquest moment cal fer més exercici físic i controlar els greixos i els productes amb alt contingut calòric que ingerim
(ex: controlar els embotits molt grassos, les carn grasses, els làctics sencers, els productes precuinats,la quantitat d’oli ,els gelats,productes de pastisseria industrial, begudes amb sucre, alcohol…)
En resum, apostar una vegada més per la dieta equilibrada és un repte que tenim a totes les edats.
Núria Puig (infermera CAP Osona)

Deixa el teu comentari